کیک بلوبری_
کره ۲۲۵g شیر ۱۲۵g
وانیل۱/۴ ق چ فیلینگ بلوبری ۱۵۰g
شکر ۲۲۵g کرم پانیسیر۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد خامه فرم گرفته به میزان لازم
آرد ۳۰۰ بلوبری برای تزئین روی کیک
بینگ پودر ۲ ق چ
آرد ذرت ۴ ق س
تهیه:
فر را با دما ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.دو قالب را به قطر ۲۰ سانت چرب نماید و با کاغذ روغنی بپوشانید.آن گاه کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
تخم مرغ هارا یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید، حالامخلوط الک کرده آرد، بینگ پودر و آرد ذرت را همراه با شیر، به طور یک در میان درون مایه تخم مرغی بریزید و هم بزنید.
اکنون این مایه را به طور مساوی، در قالبها بریزید و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه، در فر بپزید.همینکه کیک ها خنک شدند آنها را از ارتفاع دو قسمت کنید و روی هر لایه از کیک ها کرم پانیسیر۱ بمانید و اندکی فیلینگ بلوبری بریزید.کیک ها را روی هم بگزارید و با خامه بپوشانید. بلوبری ها را روی کیک بگزارید.
فروش بلوبری در اندازه های کم
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
مشاور فروش: ...
راه های ارتباطی: