شیوه خشک کردن توت سفید همچنان به شکل سنتی مرسوم ترین حالت است که حتی بانوان در منزل نیز به انجامش می پردازند.
شیوه سنتی در خشک کردن توت سفید عبارت است از همان روش آفتاب دادن که طی چند روز به انجام می رسد.
این بازه در شرایط مناسب آب و هوایی نهایت سه روز به طول می انجامد. پس از آن میوه به قدر مطلوب خشک می شود اما هنوز نیازمند تکمیل مراحل تولید خود می باشد. به بیانی دیگر مرحله تبخیر نهایی باید در سایه سپری گردد تا محصول طعم خوبی پیدا کند و حالتی ملایم تا ترد را به خود گیرد.
این شیوه سنتی می تواند به تولید محصولی بهداشتی و باکیفیت بیانجامد.
لازم است در طول مدت عملی نمودن آن از میوه ها مراقبت نمود تا با قرار گرفتن در محیطی باز، از سایر عوامل آلاینده در امان بمانند.
خشک کردن سنتی توت سفید در منزل
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
مشاور فروش: ...
راه های ارتباطی: