بلوبری دارای آنتیاکسیدان فیتونوترینتها است که از آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد به سلولها و بافتهای بدن پیشگیری میکند.
مقدار آنتیاکسیدانهای موجود در این میوه سه برابر یک سیب است و دارای خواص بسیار زیادی میباشند که پیشگیری از عفونتهای دستگاه ادراری و تقویت حافظه برخی از آنها هستند.
بلوبری حاوی مقدار بسیار کمی کالری میباشد به صورتی که ۱۴۰ گرم از آن تنها یک گرم چربی دارد و این چربی نیز جزو چربیهای مفید است که بدن از آن برای حفظ بافت سالم استفاده میکند.
بلوبری گزینه خوبی برای تقویت عملکرد مغز از جمله حافظه است.
بلوبری دارای موادی به نام تانیس است که به عنوان قابض در دستگاه گوارش برای کاهش التهاب عمل میکند.
مصرف این میوه موجب سلامت و تقویت دستگاه ادراری میشود.
این میوه مثل کرانبری حاوی ترکیباتی است که مانع از چسبیدن باکتریها به دیواره مثانه میشود بنابر این امکان عفونت مثانه کاهش مییابد.
بلوبری روند پیری را نیز به تاخیر میاندازد و ترکیبی که مسئولیت این امر را برعهده دارد آنتوسیانین نامیده میشود.
بلوبری سرشار از آنتوسیانینها است و رنگ و قدرت آنتیاکسیدانی و ضد التهابی آن نیز مدیون همین ترکیبات میباشد.